Om os

HISTORIE & MISSION

LEMÉRAND blev startet i 1998 med det formål at skabe unikke indretninger af køkkener og badeværelser.
Den unikke indretning af et rum opstår på den ene side i et møde mellem rummets dimensioner og husets stil og på den anden side en forståelse af kundens smag, krav og ønsker, med dyb kendskab til de tilgængelige produkter på markedet.
Det er her vi skaber den unikke indretning sammmen med vores individuelle kunder.

PRODUKTER

Vores produkt katalog og fysiske showroom tegner et traditionsrigt og nytænkende billede af hvad de bedste producenter og leverandører i Europa har at byde på.

Vi modificerer og udvælger vores produkter for at imødekomme den nordiske smag og levemåde for at skabe en helstøbt indretning i international kvalitet.

Derudover producerer vi, med vores snedkere, vaskemøbler efter mål, skræddersyet til rummets stil.

SHOWROOM

I vores showroom yder vi hjælp til indretningen, men også til at vælge de rigtige produkter til den konkrete sammmensætning. De fleste af vores produkter er vist i showroomet, men der er også nogle rum der kræver mere specifikke løsninger og her har vi et stort bagkatalog vi altid kan tage fat i og kan modificere.

Balancen mellem at vælge det man kan lide og følge husets stil kan nogle gange være komplekst. Det kan kræve rådgivning for at kunne se tingene udefra og vende ens tanker før man træffer valg.

I vores showroom kan man se, røre, og opleve kvaliteten af vores produkter. Man kan også prøve varekombinationer og sammensætninger. Vi ser det som et slags skitserum hvor idéer kan prøves af før de bliver til virkelighed.

About

Showroom:
LEMÉRAND BAD & KØKKEN APS
Strandvejen 140A
2900 Hellerup
Denmark
https://g.page/lemerandbathandkitchen?share

Mandage: Lukket
Tisdag-Fredag: 10.30-17.30
Lørdag: 10.30-13.00
Søndag: Lukket